
حسن رحیمپور ازغدی در دوره "خط امام" در اردوگاه امام رضا(ع) مشهد به بیان شاخصههایی از "خط امام" پرداخت و در خصوص خط امام گفت: این خط دکان و مکتب جدیدی نیست و مصداق کنونی حرکت دنیا در مقابل ظلم و استکبار است.
3 نگاه در مورد خط امام
وی به سه نگاه درباره خط امام اشاره کرد و گفت: عدهای نسبت به "خط امام" شبهه دارند، اینها ابراز ارادت شخصی به امام میکنند؛ اما خط امام را به عنوان یک مبنا برای تداوم انقلاب و مبارزه در عرصه جهاد، کسب و کار و فرهنگ نمیدانند و نسبت به آن شبهه دارند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در نظر آنان امام خمینی(ره) به عنوان یک شخص محترم است؛ اما افکار و اخلاق و نوع مبارزات، ادبیات و شعارهای امام را کاربردی نمیدانند.
رحیمپور ازغدی خط امام را برای گروه دوم سفره بیان کرد و گفت: عدهای سر این سفره مینشینند و استفاده میکنند؛ اما زمانی که محل گذشت از جان و آبروست پیدایشان نیست و گم میشوند و لحظهای که فداکاری تمام میشود از مجاهدین واقعی ادعای بیشتر دارند.
وی خط امام را برای گروه سوم جبهه خواند و در تشریح آن گفت: برای این گروه خط امام یعنی یک حرکت زنده، مداوم و تمام نشدنی، یعنی یک لحظه امر به معروف را کنار نگذاشتن و مجاهدانه در صحنه ماندن.
رحیمپور ازغدی بیان داشت: یک عده شخص متدین هستند؛ اما در عرصههای مختلف مادی و سکولاریسم هستند و در مناسبات اجتماعی مسلمان نیستند.
رحیمپور با انتقاد از نادیده گرفتن عزت جامعه در زمینه پیشرفت گفت: بعضیها میگویند یک لقمه نان بیاید عزت هم نبود نبود؛ اما بدانند که نانش هم نمیآید.
وی ادامه داد: هیچ قدرتی از مسئولین ما نمیترسند آنان از مسئولانی میترسند که به تودههای مردم تکیه کرده باشند.
رحیمپور ازغدی با اشاره به مذاکرات ژنو و سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص آن بیان داشت: قضیه بلوکه شدن پولها قطع نشده و هنوز ادامه دارد در همین شش ماه اخیر دهها میلیارد دیگر پول بلوکه شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بهشت و جهنم انسانها دست دولتیها نیست بلکه دست خود مردم و خداوند است، مسئولین مراقب باشند خودشان به جهنم نروند.
وی با اشاره به توافق ژنو گفت: کسانی میتوانند مسیر مذاکرات را پیش ببرند که مسئله بهشت و جهنم برایشان مهم باشد.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که مقاومت بیشتر بود غنی سازی را به رسمیت شناخته بودند و سر مقدارش بحث بود؛ اما هم اکنون میگویند غنی سازی را قبول نداریم.
عضو شورای عالی انقلاب در ادامه خط امام را خط عزت و استقلال مسلمین دانست و با اشاره به رویکرد برخیها در خصوص آشتی با جهان گفت: مگر ما قبلا با آنها قهر بودیم؟ 120 کشور غیر متعهد در مسائل هستهای حق را به ایران دادهاند و 150 کشور در حمایت از غزه راهپیمایی کردند این جامعه جهانی است نه 1+5 و شورای امنیتی که خودشان در حقیقت ضد امنیت هستند.
وی از اعلام آمادگی برای گفتگوی حقوق بشری با کل جهان سخن گفت و با اشاره به اینکه آنان هستند که بیش از دیگران حقوق بشر را نقض میکنند افزود: کسانی هستند که خط امام را طوری تعریف میکنند که مبانی مورد نظر امام خمینی(ره) درونش نباشند.
رحیمپور ازغدی افزود: امام حکم ارتداد سلمان رشدی را حکم عزل منتظری و بنی صدر را صادر کرد و گفت اگر صدام را ببخشیم رژیم آل سعود را نخواهیم بخشید، اسرائیل باید از بین برود. با نگاه برخی افراد این مسائل مطرح شده توسط معمار کبیر انقلاب افراطی گری است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مفهوم میانهگری، از دیدگاه عدهای امام را افراطی خواند و در بیان مصادیق آن گفت: امام گفت شاه باید برود و قانون اساسی باید صددرصد در چارچوب اسلام باشد، با شاخصههای این افراد امام افراطی است چون شعار ایشان را شعاری افراطی میدانند.
وی تعریف عدهای از میانه روی را نه افراط و نه تفریط عنوان کرد و افزود: آنان میانه روی را چیزی بین حق و باطل میدانند کمی حق و کمی باطل و این در حالی است که تصمیم امام باید نماد اعتدال و میانهروی باشد.
خود را به فراموشی نز نید .