
عرق شرم بر پیشانی برخی مسئولین !
طی دو سال گذشته رهبر معظم انقلاب با هشدار به این که جامعه ما در حال پیر شدن است بر زدودن فرهنگ کم فرزندی تأکید کردند. این موضوع چنان حائز اهمیت بود که بارها در سخنرانیهایشان به مناسبتهای مختلف و به شیوههای گوناگون به این موضوع پرداختند.
رهبر انقلاب در پیامی که در آبان سال گذشته به همایش ملی "تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات مختلف جامعه " که توسط موسّسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره برگزار گردید نکات بسیار مهمی را اشاره نمودند .
یکی از نکات مهمی که ایشان به آن اشاره نمودند برگزاری مراسمات و همایشهائی است که برای فرهنگ سازی در این زمینه انجام می گیرد ولی این گونه مراسمات، پایان آن بسیار نزدیک است و در حد چند سخنرانی و مقاله کار به اتمام می رسد و یا با «صلوات بفرست تمام میشود» !
ایشان در آن پیام فرمودند : همایشی که آقایان گذاشتید، به نظر من جزء کارهای بسیار خوب است. یعنی ما نمیخواهیم این قضیّه را با شعار و با اینکه «صلوات بفرست تمام بشود» و مانند اینها پیش ببریم؛ میخواهیم مسئله به شکل عمیق و علمی حل بشود... این همایش البتّه قدم اوّل است، یعنی قدم ابتدایی است ... فرهنگسازی در این مسئله مثل خیلی از مسائل دیگر اجتماعی، حرف اوّل را میزند؛ باید فرهنگسازی بشود که متأسّفانه امروز این فرهنگسازی نیست، تعطیل است؛ ... منتها اکتفا نکنید به اینکه یک میزگردی تشکیل بشود و سخنرانیای گذاشته بشود و مثلاً تعدادی مقاله چاپ بشود؛ اینها کارهای لازمی است، امّا ناکافی است؛ بایستی از امکاناتی که در کشور وجود دارد استفاده کنید، ... من معمولاً وقتی گروهها و افرادی دنبال این هستند که مثلاً یک گردهمایی و همایشی را ترتیب بدهند، همیشه سفارش میکنم، میگویم شما پایان را نزدیک قرار ندهید؛ یعنی فرصت قرار بدهید برای اینکه بتوانید کار بکنید .
متاسفانه همانطور که رهبری اشاره فرمودند اکثر فرهنگ سازیهای ما در حد همایشها و سخنرانیها به اتمام می رسد و کار فرهنگ سازی و استفاده از امکانات کشور به صورت کامل صورت نمی گیرد .
حال در این اثنای همایشها و سخنرانیها و سلام و صلواتها ، گروه صنعتی انتخاب به مدیریت جناب آقای دیانی در شهرستان شاهین شهر و میمه دست به یک اقدام فوق العاده سخاوتمندانه و جهادی زده است و به خواسته رهبری لبیک واقعی گفته است . جناب آقای محمد رضا دیانی که مالک کارخانه اسنوا است ، حدود 3500 کارگر دارد که اگر هر کدام از کارکنان و کارگران دارای فرزند گردند مبالغی به صورت بلاعوض و وام در اختیار آنها قرار می گیرد که شرح آن به صورت ذیل است .
هدیه ازدواج :
الف . دو میلیون تومان جنس از فروشگاه کارخانه به صورت بلا عوض
ب . سه میلیون تومان وام بدون بهره
هدیه فرزند اول :
سه میلیون وام بدون بهره
هدیه فرزند دوم :
الف : سه میلیون تومان پول نقد بلا عوض
ب.سه میلیون وام بدون بهره
هدیه فرزند سوم :
الف . شش میلیون تومان پول نقد بلا عوض
ب . سه میلیون وام بدون بهره
لازم به ذکر است که طبق بررسی خبرنگار سایت عدالتخواهی و مصاحبه با چند تن از کارگران این کارخانه هدیه و وام های فوق برخلاف برخی از بانکها و موسسات دولتی به راحتی و بودن کاغذ بازیها به کارگران تعلق می گیرد و در حد وعده و وعید نمی باشد .
در اینجا نکته ای که بسیار حائز اهمیت است عدم رسانه ای شدن و توجه کامل مسئولین به این نوع کارهای جهادی یک کارخانه دار بخش خصوصی است . مطمئننا جناب آقای دیانی اگر اینکار را انجام ندهد هیچ کس توقع فرهنگ سازی این مقوله را از یک چنین شخصی را ندارد ولی سئوالی که مطرح است وقتی کسی اینچنین و به صورت جهادی به دعوت رهبرش لبیک می گوید چرا مسئولین همانند همایشها و مراسماتی که خود برگزار می نمایند و چیزی جز هزینه های میلیونی و و سلام و صلوات ندارد به تبلیغ و رسانه ای نمودن چنین حرکاتی نمی پردازند و یا رسانه های آنها به تبلیغ این نمونه کارها نمی پردازند ؟! در کشور و یا در شهر خودمان بارها دیده ایم که برای برگزاری یک همایش که آخرش بسیار نزدیک است چه مقدار بیلبرد و هزینه و تبلیغ و پیامک و نشر در روزنامه و سایت و تبلیغ از تریبونهای عمومی .... انجام می گیرد ، ولی برای چنین کار جهادی و عملیاتی و موثر نه تنها هیچ کاری انجام نمی گیرد بلکه کمتر کسی هم از ماجرای آن خبر دار می شود تا حداقل برای چند کارخانه دار دیگر الگوسازی گردد.
جا دارد مسئولین شاهین شهر :
اولا با برگزاری مراسمی با شکوه و با تبلیغات مناسبی از این مدیر جهادی تقدیر نمایند .
دوما همانطور که مراسمات و کارهای عمرانی و یا همایشهای خود را با ماشین سنگین رسانه ای تبلیغ می نمایند این کار ارزنده را هم رسانه ای نمایند و حتی با تمام قدرت در صدد الگو قرار دادن این عمل برای سراسر کشور گردند .
سوما مسئولین شهرستان با ایجاد کارگروهی به راهکارهائی اساسی برای کمک به چنین تولید کنندگان اقدام نمایند .برای مثال بررسی گردد که چگونه می توانند در اخذ مالیات و یا عوارض و یا خدمات شهرداری برای آنها تخفیف قائل شد و یا با تبلیغ رایگان محصولات اسنوا در شاهین شهر و شهرهای اطراف و در اختیار گذاشتن حداقل یک تابلوی تبلیغی در سطح شهر و یا زمانی رایگان در تلویزیون شهری و .... و یا با ایجاد تسهیلات برای فروشگاههای این شرکت که هم کمک به فروش محصولات ایرانی میباشد و هم به فرهنگ سازی این مقوله کمک مینمایند .
چهارما لازم است که کارگروه ویژه ای با بررسی راهکارهای اساسی ببیند چگونه برای مثال در شهرداری می توان با الگو برادری از شرکت اسنوا با ایجاد همین مبالغ وام و یا پاداش و ... در جهت ترغیب کارکنان و کارگران برای تشویق به فرزندان بیشتر اقدام نمایند. ( آیا نمی توان به جای اعطای پاداشهای 120 میلیونی به مدیران به اینگونه اقدامات جهادی اقدام نمود ؟! )
لازم به ذکر است محمد رضا دیانی مالک گروه صنعتی انتخاب است که حداقل 110 نوع لوازم خانگی در کارخانه هایش تولید می شود. کارخانه هایی مثل اسنوا و حایر ...به او تعلق دارد .گروه او 3 هزار و 500 فرصت شغلی در اصفهان ایجاد کرده است. مساحت مجموعه او 45 هزار مترمربع است و 17 شرکت زیرمجموعه گروه انتخاب است. گروه او در اروپای شرقی و غرب آسیا هم دفاتری دارد. دیانی از باسابقه ترین فعالان صنعت لوازم خانگی در کشور است.
آقای دیانی نظارت بیشتری روی مدیران شرکت داشته باشین خیلی از مسائل هست که به خاطر مشغله کاریتون از دید شما پنهان مونده
ممنون از لطفتون
اگر به رحمت خدا رفتن نور به قبرشون بباره که یه همچین فرزندی رو تحویل جامعه دادند
من اهل شمالم ولی لذت شنیدن این کار خدا پسندانه انسان رو هم به وجد میاره
خدا خیرش بده.
خدا عاقبتش رو ختم بخیر کنه.
سلامتیش صلوات
کاش یه روز میومد همه فقط یه آدم می بودن
معاون درمان دانشگاه علومپزشکی لرستان به تشریح دلیل زایمان یک زن در توالت بیمارستان امامخمینی (ره) پرداخت.
کد خبر: ۴۲۵۴۳۱تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۸ - 14 August 2014
معاون درمان دانشگاه علومپزشکی لرستان به تشریح دلیل زایمان یک زن در توالت بیمارستان امامخمینی (ره) پرداخت.
سیاوش بیرانوند درگفتوگو با ایسنا در لرستان، افزود: مطلع شدیم که «پروانه» زائو به زایشگاه بیمارستان امامخمینی (ره) کوهدشت مراجعه کرده و مامایی مستقر در این بیمارستان توضیحات لازم را به خانم باردار داده است.
وی ادامه داد: ماما ادعا میکند توضیحات لازم را به این فرد دادم و به او گفتم شما باید بستری شوید و چنانچه تمایل ندارید در این مکان بستری شوید رضایت خود را به ما اعلام کنید تا شما را به خرمآباد اعزام کنیم. منتظر بودیم که این زائو موافقت خود را اعلام کند و فکر کردم به پذیرش مراجعه کرده اما مدتی بعد همراه او به ما خبر داد که زائو در توالت بیمارستان در حال زایمان است.
به گفته معاون درمان دانشگاه علومپزشکی لرستان، ماما به کمک این زائو رفته و خوشبختانه مادر و کودک بعد از زایمان در بیمارستان بستری و اکنون مرخص شدند اما همراه زائو چنین ادعایی را رد کرده است.
بیرانوند گفت: مبنای ما این است که تخلفی صورت گرفته و ماما را به کمیته هیئت تخلفات دانشگاه و نظام پزشکی برای برخورد معرفی کردیم.
وی یادآورشد: همچنین دراینباره برخوردهایی با رئیس بیمارستان امامخمینی (ره) کوهدشت خواهیم کرد.
معاون درمان دانشگاه علومپزشکی لرستان در پاسخ به این سوال که ولادت این نوزاد ثبت شده است یا خیر؟ تصریحکرد: مدیری که بیلیاقت است ممکن است از این قصورها انجام دهد و مشکلاتی را برای ما ایجاد کند.
حالا بازم خبر بگذارین که جمعیت پیر شده ، تولید مثل زیاد بشه
اگر تعداد زایمان یک زائو بیشتر از چندین مرتبه باشد زایمان ها ساده تر شده و اغلب اتفاقات این چنین قابل تکرار است .
این جملات بالا مربوط به یک پزشک به نام محمد مجیدی است که در یکی از سایتها آمده بود ، ولی به فرض که این حرفهای شما درست و جواب این پزشک هم نادرست ، حالا ربط آن به افزایش جمعیت چیست ؟، شما بهتر است که به جای سیاه نمایی به طور مثال در رد افزایش جمعیت دلایل علمی بیاوری .
واینکه آدم با وجود ایراداتی بگوید به طور کلی آن کار ایراد دارد نشان از کم سوادی است ، به طور مثال شما باید از کسانی باشی که اصلا به دکتر مراجعه نمی کنی ، زیرا در خبرها انسان مشاهده می کند که تشخیص اشتباه یک دکتر باعث مرگ یک بیمار شده است و بنا بر استدلال شما اصلا انسان نباید به دکتر مراجعه کند چون ممکن است تشخیص اشتباه بدهد ، مثل این است که چون یک زن در توالت زایمان کرده دیگر نباید بچه دار شویم .
ومطلب دیگر فکر کنم یکی از اهدافی که این سایت داشته دربارهء این کار آقای دیانی در کارخانهء اسنوا این است که مسئولین هم یاد بگیرند و علاوه بر اینکه یارانه را به فرزندان به موقع بدهند کارهای تشویقی دیگری را مثل این کار آقای دیانی انجام بدهند تا مردم بیشتر به فرزندار شدن تشویق بشوند و از کارهای شعاری دست بردارند .
شما هم لطف بفرمایید مطالب را با دقت بیشتری بخوانید .
دهه شصتى ها هستند....
اگه لازم داريد در خدمتيم
به بچه هامون چکار داريد....
من که از خدامه جمعيت کشورمون نصف بشه
بچه ها و نوه هام در اينده در خونه هاى ويلايي زندگى کنند
هر کى رفت دانشگاه ازش تعهد خدمت بگيرند و سر کار بره
دانشجو ها حقوق بگيرند پول اب و برق از شهروند ها نيم بها بگيرندو....
لطفا خودتان را جای مردم بگذارید و بعد تصمیم بگیرید!
باید از مسئولان پرسید چرا تدبیری نیندیشیدند که اثر نقص ایشان این گونه در جامعه بروز نیافته و تبعات آن، بیزاری بیشتر مردم از فرزندآوری نباشد؟ آیا غیر از این است که وقتی میگوییم حقی تا اطلاع ثانوی پرداخت نخواهد شد، نتیجه مستقیم آن، اثبات بیثباتی در روند پرداخت و به نوعی بیقانونی است؟
کد خبر: ۴۲۶۱۶۲تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵ - 16 August 2014
بیست و دوم به بیست و دوم هر ماه، مبلغ یارانه نقدی به حساب مردم واریز میشود؛ اما این نظم هم نتوانسته خیال یارانه بگیران را آسوده کند، چراکه هنوز مشکلات مدیریت نشده زیادی سد راه است.
به گزارش «تابناک»، ماهها پس از آنکه اخبار تأیید نشده درباره تعلق نگرفتن مبلغ یارانه نقدی به نوزادان تازه متولد بر سر زبانها میگشت و تکذیبی به خود نمیدید، سرانجام امروز محمدباقر نوبخت، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، تعلق نگرفتن یارانه به نوزادان را تأیید کرد و گفت: تا اطلاع ثانوی متولدان جدید یارانه نمیگیرند.
وی که در حاشیه گردهمایی رؤسای بیمارستانهای کشور پاسخگوی پرسش خبرنگاران بود، در تشریح چرایی محرومیت متولدان جدید از دریافت یارانه گفت: آنچه روی داده، این است که ما در اردیبهشت اطلاعات خانوارها را جمعآوری کردیم تا به آنها یارانه بپردازیم؛ اما پس از آن تاریخ عدهای متولد شده و عدهای فوت کردهاند که به دلیل درج نشدن اطلاعات آنها در پایگاه، فعلاً یارانه به متولدان جدید تعلق نگرفته است؛ اطلاعات مربوط به خانوارها باید بهروز شود تا بتوانیم به متولدان جدید نیز یارانه پرداخت کنیم.
بدین ترتیب اگر از ارائه نشدن توضیحی درباره محفوظ ماندن/نماندن حق این نوزادان از یارانههای تعلق نگرفته صرفنظر کنیم، درخواهیم یافت که بار دیگر ناتوانی نهادهای مسئول در بهروزرسانی اطلاعات، موجب بروز مشکلاتی برای مردم شده که نه تنها معلوم نیست چه زمانی مرتفع خواهد شد، بلکه هیچ قصوری متوجه هیچ مقام و نهادی نکرده تا بتوان از ایشان گلایه کرد و پیامدهای ماجرا را به ایشان نسبت داد.
این در حالی است که اگر به موضوع دقیق شویم، درخواهیم یافت نه تنها محرومیت خانوادههایی که قدوم نورسیدهای به زندگیشان باز شده ـ به این دلیل که هیچ قصور و تقصیری نمیتوان متوجه ایشان دانست ـ منصفانه نیست، بلکه به نوعی در یکی از حساسترین دوران مالی پدرومادران ایشان را به دلیل نقص در بهروزرسانی یک پایگاه دولتی از دریافت حقی محروم کردهایم که فردای روز کارکرد چندانی برای ایشان ندارد.
کافی است، ریز و درشت هزینههای زایمان و اقلام مورد نیاز پس از آن را در ذهن مرور کنیم تا پی به این حقیقت تلخ برده و نتیجه بگیریم که مشمول نشدن این خانوادهها در دریافت یارانه نقدی عضو جدید، به نوعی نادیده گرفتن اوضاع ایشان خواهد بود که به نوعی مترادف بیتوجهی دولتمردان به مقوله مهم زاد و ولد نیز خواهد بود.
این در حالی است که اگر از دید اقتصادی به ماجرا بنگریم، درخواهیم با ثبت ولادت حدود ۴۰۰۰ نوزاد در روز (بر اساس آمار و اطلاعات جمعيتي سازمان ثبت احوال کشور، در سال ۹۲ در مجموع یک میلیون و ۴۷۱ هزار و ۸۳۴ واقعه ولادت به ثبت رسیده) نه تنها جا ماندن روند ثبت اطلاعات مربوط به یارانه چندان معقول به نظر نمیرسد، بلکه در چند ماه اخیر، مبلغی یارانه پرداخت نشده در جیب دولت مانده که در قیاس با بسیاری اعداد ریز و درشت بودجهای، عدد درخور توجهی نیست.
بدین ترتیب نه تنها میتوان از انباشت شدن ولادتهای ثبت نشده گلایه کرد و با توجه به نرخ مرگ و میر در کشور، بخش عمدهای از مبلغ پرداخت نشده به نوزادان را مبلغی خواند که میبایست از محل قطع یارانه متوفیان تأمین کرد، بلکه جا دارد به مشکلات مهم بر سر راه فرزندآوری در کشور اشاره کرد که به خودی خود بحران ساز شده و کارهایی مانند قطع یارانه، اثر منفی زیادی بر آن خواهد گذاشت.
به این موارد منفی، میتوان اثر بسیار شدید شایعاتی چون قطع یارانه برخی دهکهای جامعه را ـ که ظاهرا شناسایی شده اما اطلاع رسانی نشدهاند ـ هم افزود تا دریافت که چرا منظم شدن پرداخت یارانه نقدی به قشرهای یارانهبگیر هم نتوانسته ایشان را به جزیره آرامش رهنمون سازد و هر ماه، هنگامی که موعد واریز یارانه میرسد، بسیاری این نگرانی را دارند که از شمول یارانهبگیران خارج شده باشند و امثال قطع یارانه نوزادان تازه متولد را تأییدی بر تفکرات منفی خود در این باره مییابند.
اینجاست که باید از مسئولان بابت پرسید، چرا تدبیری نیندیشیدند که اثر نقص ایشان در بهروزرسانی پایگاه یارانهها این گونه در جامعه بروز و ظهور نیافته و تبعات آن، بیزاری بیشتر مردم از فرزندآوری نباشد؟ آیا خودشان را جای مردم قرار دادهاند تا ببینند که پرداخت نکردن یارانه نوزادان چه تعابیری میتواند به اذهان القا کند؟ آیا غیر از این است که وقتی میگوییم حقی تا اطلاع ثانوی پرداخت نخواهد شد، نتیجه مستقیم آن، اثبات بیثباتی در روند پرداخت و به نوعی بیقانونی است؟
آیا جا ندارد بپرسیم چه کسی در بروز نشدن اطلاعات خانوارها مقصر است که گزندی متوجه عملکرد وی نیست و تنها دودش به چشم نوزادان تازه متولد و خانواده ایشان میرود؟!
اگر باز هم فکر می کنید مردم باید بچه دار بشن لطف بفرمایید و اطلاع رسانی کنید !!!!!!!!!!!!!!!!البته اگر هنوز از رو نرفتید
قوم بني اسرائيل با ايرادهاش هنوز مريد داره
الان بچه سومم تو راهه بنظرتون شش ملیون بلاعوض میدن یا نه؟
البته اینکه با زیر سوال بردن عملکرد دیگران سعی در بالا بردن جایگاه این این کار داشته باشیم شاید کار درستی نباشد خود این خبر به اندازه کافی قدر و منزلت دارد... .
اگر از دستشان برنیاید چه عرق شرمی؟
این آقای مدیر عامل آدم خیری است و کار خیری کرده که الگو ی همه مدیران شرکتها و ... است .تبلیغ این کار خیر کار خوبی است . اما درست نیست به خاطر کار خیر کسی ، دیگران را زیر سوال ببریم.
خدا اونو با پیغمبر(ص) و ائمه معصومین محشور فرماید.
واقعا بهشت بر این مرد خدایی واجب است.
آذربایجان دیاریم ***** دیانی افتخاریم
ولی ما مسلمانان به حرفهای ائمه و خدا ایمان نداریم
برخی مسئولین مثل امام جمعه فقط از امسال دیانی و دیانی ها پول میگیرن که خرج امورات ساخت و ساز مصلی و دفتر امام جمعه و دعوت فلانی و.... ولی هیچ کمکی به ترویج سنتهای صحیح نمی کنند .