
در حالی که در نخستین روزهای سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» خبر حضور رییس جمهور در شمال کشور و پس از آن به کیش منتشر شد و باعث حیرت افکار عمومی گشت، در آخرین روز فروردین ماه سال جاری، انتشار خبر دیگری توسط رسانه ها باعث تعجب و تاسف شده است.
شب گذشته همزمان با شب میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها جشنی به مناسبت بزرگداشت مقام زن در تالار حافظیه کاخ سعدآباد برگزار شد، مراسمی که پیش از این شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان رئیس جمهور از برگزاری آن خبر داده بود.
بر پایه گزارشی که خبرگزاری فارس منتشر کرده است، این جشن زنانه و اشرافی در فضای کاخ سعدآباد که فاصله طبقاتی زنان دولتمردان و مسئولان زن دولتی را به رخ عموم زنان جامعه میکشید برگزار شد و تمام مدعوین زن این ضیافت، از قبل دعوت شده و و هیچ امکانی برای ورود افراد عادی به این مراسم وجود نداشت. همچنین عالیه صاحبی همسر رییس جمهور نیز در این مراسم حضور داشت.
در این مراسم با ورود هر میهمان، تشریفات او را تا محل تحویل لوازم شخصی، لباسها، تلفن همراه و دوربین عکاسی همراهی میکرد و جای هر فردی از پیش مشخص شده بود.
این جشن بزرگداشت مقام زن که با بی حجاب شدن میهمانان آن بیشتر شبیه یک دور همی زنانه شده بود از بخشهای مختلفی غیر از دولت نیز میهمانانی داشت، فعالان امور زنان، بازیگر، کارگردان و نویسنده زن.
رقص لزگی 6 دختر، کنسرت موسیقی زنان و برگزاری شوی لباس زنان بخشی از ویژه برنامههای این ضیافت بود.
اما برپایی مراسمی به بهانه ولادت بانوی مکرمه اسلام حضرت فاطمه (س) حرمتها و اقتضائاتی دارد که میتوان آن را در فضایی بی تکلف و خارج از محیط اشرافی یک کاخ آن را برگزار کرد.
از سوی دیگر اگر قرار است جشنی برای ولادت حضرت زهرا (س) از سوی دولتمردان با حضور خدمتگزاران عرصه زنان برگزار شود بهتر است که در محیطی که عموم زنان جامعه امکان حضور در آن را داشته باشند برپا شود تا شادی برای روز زن ، انحصاری نشود.
در همین باره، جهان نیوز هم نوشت: آنچه پررنگ تر عنوان این مراسم بود، برگزاری شوی لباس ایرانی و اسلامی و همچنین رقص دختران نوجوان در بخشی از آن بود، طوری که به دلیل شرایط نامناسب برنامه، همسر علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی به نشانه اعتراض سالن حافظیه را ترک کرد.
گفته می شود مدیریت این مراسم را همسر حسین فریدون، برادر و دستیار ویژه رئیس جمهور، برعهده داشته است.
دیگر نکته تامل برانگیز این مراسم، حجاب مانکنهای زن دعوت شده به مراسم بود. با وجود اینکه وضعیت پوشش مانکنها هنگام ورود به ساختمان حافظیه نامناسب بود اما این پوشش در پایان مراسم و هنگام خروج از این ساختمان وضعیت زننده تری پیدا کرد؛ به طوری که مسئولین تشریفات نهاد ریاست جمهوری برای جلوگیری از جولان مانکن ها در محوطه، مجبور شدند آنان را از درب ساختمان حافظیه تا محل توقف خودروهایشان، با آژانس هدایت کنند.
گفتنی است که در پایان مراسم به برخی از مدعوین ایرانی و خارجی، سکه تمام بهار اهدا شد.
لازم به ذکر است، با و جود حضور خبرنگاراران برای پوشش این برنامه، با توجه به چهره و پوشش نامناسب بسیاری از افراد دعوت شده در این مراسم پرحاشیه، به خبرنگاران و عکاسان حتی اجازه نزدیک شدن به محیط کاخ سعد آباد نیز داده نمی شد تا این جشن خصوصی زنانه دولتی ها، انعکاسی در رسانه ها نداشته باشد.
زمانی که م.ا با خانواده عزم سفر نیویورک فرمودند عدالت خواهانی از دسته شما کجا بودند تا رگ غیرتشان سه متر ونیم بالا بیاد؟
و حرف آخر اینکه :
مشکل ما با تند روهایی چون رسایی و حسینیان و ... امثالهم هست که وامدار جریانات اصول گرا هستند و هر موقع که دوست داشته باشند اعتراض می کنند.همین رییس جمهور قبلی و می گفتین به رهبرش لبیک گفته پس چرا سر جریان وزیر اطلاعات از دستور رهبرش سر پیچی کرد؟؟؟
متاسفانه رهبر فقید این مملکت شده ماسک و ابزار سیاسی آقایون.به اسم ولایت فقیه و آقا همه غلطی می کنند و خازر اون بنده خدا رو هم آزرده.
شیخی به زنی فاحشه گفتا مستی
هر لحظه به پای دگری پا بستی
گفتا شیخا هرآنچه گویی هستم
اما تو چنان که مینمایی هستی؟؟؟
رقص که عیب نیست با نبود اب و کار برای کشاورزان دختران و زنان ما هم برای همدردی با خانواده هایشان انگشتانشان زیر تاروپود قالی می رقصد با رنگهای شاد و طرحهای زیبا اما این رقص برای خلق هنر قالی بافی است وبرای امرار معاش در چنین وضعیت بحرانی برای کشاورزان . که ما به ان افتخار می کنیم . انها بگویند به چه چیز رقصشان افتخار می کنند .