
مناظره سوم نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری که به مسائل سیاسی اختصاص داشت، در حالی برگزار شد که همسویی علی اکبر ولایتی با دو نامزد موردنظر اصلاح طلبان به صورت غیرمنتظره ای عیان شد.
بعد از صحبت های حسن روحانی پشت تریبون، عارف ترجیح داد تا نقدی روی حرف های او نداشته باشد و زمان خود را ذخیره کند. اما جالب تر اینکه ولایتی از وقت خود به جای نقد سخنان روحانی، اظهاراتی در تایید سخنان رضایی و نیز نقد سیاست های هسته ای جلیلی استفاده کرد. پاسخ جلیلی به او نیز ولایتی را قانع نکرد تا جایی که از زمان خود برای سخنرانی پشت تریبون هم برای ادامه این بحث استفاده کرد.
این اقدام هماهنگ در حمله به جلیلی تا جایی پیش رفت که او تمام وقت خود را صرف پاسخ به این اظهارات کرد و زمانی برای صحبت کردن پشت تریبون برای او باقی نماند.
از سوی دیگر اختلاف نظر جدی قالی باف با ولایتی در بحث سیاست خارجی و نیز عملکرد گذشته ولایتی تا جایی پیش رفت که محسن رضایی «اختلافات نظر او با حداد و قالیباف» را «جدی» دانست و گفت «مگر شما ائتلاف تشکیل ندادید، توضیح دهید که این مسئله چه بوده است»
رضايي حتی در صحبتهای پایانی قسمت اول مناظره هم اظهار داشت «سه نفر از دوستان که قبلاً با هم ائتلاف کردند، مشخص شد که اختلاف نظرهای جدی دارند.»
سکوت عارف و روحانی درباره سخنان ولایتی
حسن روحانی و محمدرضا عارف هر کدام هنگام صحبت دیگری در پشت تریبون، سکوت کردند و زمان خود را ذخیره کردند. اما نکته جالب اینکه هر دوی این نامزدها، در مورد سخنان ولایتی هم نظری نداشتند و به این ترتیب بحث های جدی ولایتی هنگام صحبت پشت تریبون با جلیلی، قالی باف و حداد عادل صورت گرفت.
این در حالی است که هنوز نامزد نهایی اصلاح طلبان اعلام نشده و برخی گمانه زنی ها از اختلاف نظر هاشمی و خاتمی برای معرفی نفر نهایی خبر می دهند. بر اساس این گمانه زنی ها، روحانی نامزد نهایی هاشمی و عارف نامزد موردنظر خاتمی در انتخابات است. در این میان اما اخبار جسته و گریخته ای مبنی بر تمایل هاشمی به علی اکبر ولایتی هم به گوش می رسد که با توجه به مواضع سیاسی و سابقه همکاری این دو چندان هم نمی تواند نادرست باشد.
/ولایتی تازه بدوران رسیده نیست/
/مشار علی رهبری است/
/اخلاق مدار است/
/تند روی بس است /
/مگر کم از ناحیه تند رو مشکل داشتیم؟/
/بگذارید مردم با تدبیر صاحبان اندیشه به ارامش برسند./
/شعار بسسسسس است.