
بسم الله الرحمن الرحیم
عنوان مقاله: پاسخ دکتر حسین ابراهمی ناغانی عضو شورای دوره چهارم و پنجم شورای اسلامی شاهین شهر در خصوص توجیه رای موافق خود به دو لایحه پاداش25 میلیون تومانی به شهردار اسبق شاهین شهر جناب آقای حسین امیری در سال 1395
مقوله پاداش از چنان اهمیتی در مباحث مربوط به مدیریت برخوردار است که از آن به عنوان یکی از منابع قدرت مدیر تحت عنوان «قدرت پاداش» یاد می شود. «رابینز و کالتر» دو تئوریسین علم مدیریت معتقدند: منظور از قدرت پاداش استفاده از پاداشهای مختلف درونی و بیرونی به منظور کنترل عملکرد افراد است. به عبارتی، مدیر از قدرت پاداش به منظور تاثیرگذاری و کنترل رفتار زیردستان استفاده می کند.
به طور کلی چهار نوع سیستم پاداش رایج در سازمانهای امروزی وجود دارد که عبارتند از: برنامه های سهیم شدن در سود، برنامه های مزایای انعطاف پذیر، مرخصی و پرداخت مبتنی بر مهارت. که به طور طبیعی در سازمانی غیر انتفاعی و غیر دولتی همچون شهرداری عمدتا شکل پاداش نقدی و مبتنی بر مهارت میباشد.
مایکل ارمسترانک در کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی می گوید: مدیریت پاداش بر نحوه تهیه و طراحی برنامه ها توسط سازمان، به منظور مطمئن شدن از اینکه رفتارها و عملکردهای موثر کارکنان در تحقق اهداف سازمان موردتقدیر قرار می گیرد، تمرکز دارد. (مدیریت استراتژیک منابع انسانی؛آرمسترانگ، ترجمه اعرابی و ایزدی، ۱۳۸۱).
برای تکمیل عرایضم و به وجه تاسی جستن از پندارهای دینی اسلام در خصوص این مقوله (پاداش و انگیزش های سازمانی) و برای پرهیز از اطناب کلام شما را ارجاع میدهم به مقاله «نگاهي به روش تشويق در ايجاد انگيزه از ديدگاه قرآن» از جناب آقای «عبدالرحیم اخلاقی» در فصلنامه علمي ـ ترويجي اسلام و پژوهشهاي مديريتي؛ سال اول، شماره اول، تابستان 1390، صفحه 127 ـ 152 که به زیبایی این مقوله را از نگاه قران و علم مدیریت اسلامی واکاوی کرده است.
بنابر این تئوریها و بر پایه مستنداتی که در دوران مدیریت آقای حسین امیری شهردار سابق شاهین شهر که البته در وجه انتصاب و تسامح با برخی معاونین ناکارآمد و نیز برخی مدیرعاملان سازمانهای شهرداری که در اسراف و تبذیر و سوء مدیریت، اینجانب همیشه با ایشان درگیر بودم و در مواجهه با آن هیچگاه کوتاه نیامدم و حتی در نامه 9 صفحه ای تذکر اینجانب و جناب مسعودی در مورخه 20/1/1395 (که در همین سایت عدالتخواهی نیز بارگذاری شده بود) به ایشان تذکر داده بودیم و همچنین ضعف دیگر ایشان در عدم مقاومت در خصوص فشار بکارگیری نیرو از طرف سفارش افراد ذی نفوذ که آن هم نیز بنده و جناب مسعودی در طرح سوال از ایشان و تقاضای تعدیل حدود 70 نیروی سفارشی و غیر بومی کاملا عیان گشته بود که البته به توسط برخی همکاران شورا و فشارهای دیگر در نطفه خفه شده بود و حتی مورد تهدید قرار گرفته بودیم؛ سر جمع مدیریت ایشان بسیار موثر و کارآمد بوده و به دلایلی که در زیر اشاره میکنم شایسته پاداش و تقدیر بوده است. اینجانب صرفا از زبان خودم به عنوان یک عضو شورای دوره چهارم سخن میگم و سایر همکاران چون در این پست ارسالی جنابعالی خطاب قرار گرفته اند؛ حتما دلایل خاص خودشان را دارند که چرا به آن لوایح در خصوص پاداش شهردار وقت رای موافق داده اند.
جناب امیری در دوران تصدی شهرداری شان، فضای نسبی سازمانی حاکم در شهرداری را که تقریبا تنش آلوده شده بود آرام کرده و توانسته بود از حیث منابع انسانی اعتنادسازی و جلب مشارکت افراد در مسئولیت پذیری و انجام تکالیف سازمانی به نحو احسن را تضمین کند. ایشان در زمانی که شهرداری را تحویل گرفته بودند شهرداری شاهین شهر 31 میلیارد تومان بدهی به افراد و پیمانکاران داشت. 80 میلیارد تومان بدهی به بنیاد مستضعفان و 43 میلیارد تومان بدهی به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) داشته و مقادیر زیادی نیز دیون معوقه بر گردن شهرداری بوده که توانست با رایزینی و استفاده از روشهای بسیار فنی و کارامد بسیاری از مطالبات معوق و حتی بلوکه شده و نیز مطالبات بسیاری از جمله آلایندگی که تقریبا به لحاظ لابی گری تقریبا از دسترس شهرداری خارج شده بود را با پیگیری های مستمر و هوشیاری استیفاء کرده و روند پر سرعت خدمات رسانی و عمرانی شهرداری را پر رونق به پیش ببرد. لازم به ذکر است کل بدهی خالص شهرداری در مورخه 31/5/1396 در زمان تودیع ایشان 3 میلیارد بوده است. باید توجه داشت که تعهدات از بابت پروزه های عمرانی که در سال 96 شروع شده بود جزو بدهی بحساب نمی آید. باید اشاره کنم در خصوص وام شهرداری که در ادامه به آن نیز اشاره خواهم کرد نیز باید گفت رشد بالای 15 درصدی درآمدهای شهرداری ناشی از تملکات و املاک و مستغلات و نیز سرمایه گذاری هایی مثل پروژه سرمایه گذاری مجتمع تجاری نور و سایر پروژهای مشارکتی تا انتهای سال 96 بالغ بر 50 میلیارد تومان اورده بوده است که این از مدیریت درآمدزایی دوره چهارم می باشد. بالغ بر 1400 میلیارد تومان آورده و ارزش افزوده از طرح سی هکتاری و نیز سیصد و پنجاه میلیارد تومان پروژه های سرمایه گذاری همچون طالقانی و میدان سمبلیک و پروژه ی تجاری خیابان مخابرات و ...نیز از امتیازات آن شورا خاصه در دوران مدیریت جناب امیری بوده است. یاداوری کنم در یک فققره تملک زمین خیابان مخابرات که 7 میلیارد تومان خریداری شده بود حدود 40 میلیارد تومان بابت پروانه و ارزش ملک در کفه مشارکت شهرداری با سرمایه گذار می باشد که برخی بر این دستاوردهای دوره چهارم به راحتی چشم می پوشند...و مواردی دیگر که در این مقال نمی گنجد..
در دوران مدیریت دو و اندی سال جناب امیری، بالغ بر سیصد پروژه ارزشمند و شاخص در شهر شاهین شهر تکمیل و بهره برداری شده بود که بسیاری از آنها رو خود ایشان علی رغم غیر قابل باور بودن اینکه تا انتهای دوره چهارم به بهره برداری برسد کلید زده بود و به اتمام رساند. در دوره ایشان تقریبا هیچ پروژه عمرانی شهرداری شاهین شهر ناتمام نمانده بود و تنها تعداد محدودی از انها کمتر از دو تا سه درصد انهم در بخش تجهیزات تکمیل نشده بود.
جناب امیری علی رغم حمایت از برخی افراد که به نظر بنده سزاوار و شایسته حمایت نبوده و نمی بایست در معادلات مدیریتی خویش ایشان را دخالتی میدادند و البته خود ایشان امروزه قطعا به آنچه پیشتر بنده به ایشان گوشزده کرده بودم و قبول نمیکردند؛ قطعا واقف گشته و رسیده اند؛ در مدیریت درآمد و هزینه بسیار موفق عمل کرده و البته اگر ضعفهایی بوده محصول همان مدیران ناکارامدی بوده که اگر حتی خود ایشان انسانهای پاکی بودند اما سازمان تحت امرشان و مدیران میانی شان سوء استفاده کن و به زعم بنده فریبکار و در برخی موارد کچ دست بوده و همان باعث آبروریزی ایشان شده بود.
جناب حسین امیری شهردار سابق شاهین شهر علی رغم اشتباه در اخذ وام شهرداری که البته بنده شخصا به آن لایحه رای مخالف داده بودم (مستندات آن لایحه موجود است- تا انجایی که خاطرم است؛ فکر کنم یکی دیگر از همکاران نیز رای مخالف داده بودند)؛ که خود ایشان استدلالشان این بود که برای اتمام پروژه ها با فشار شورا تا انتهای دوره چهارم نیاز به پول داشتند و پیش بینش وصول عوارش ارزش افزوده و عوارض آلایندگی انتهای سال 95 رو نمیکردند؛ اما در تعدیل هزینه های جاری و تناسب 60 به 40 جاری به عمرانی نهایت مدیریت را انجام دادند و در انتهای دوره مدیریتشان شهرداری شاهین شهر اگر نه با شرایط ایده آل اما با شرایط عالی و مطلوب با توسعه کمی و کیفی شاخص امنیت سرمایه گذاری و رشد ساخت و ساز علی رغم همه متغیرهای کشوری رکود و ورشکستگی سایر شهرداری کشور و استان و بدهکار شدن و عاجز ماندن از پرداخت چند ماهه ی حقوق و معوقات به کارشان خاتمه دادند.
در دوره شورای قبلی و خاصه جناب امیری هیچگاه امنیت شغلی حتی یک کارمند یا کارگر به خطر نیفتاده بود و هیچ فردی در این سازمان شهرداری ناامنی روانی و بی امنیتی احساس نکرده بود. امروزه بزرگترین ضربه به بدنه یک سازمان ناامنی شغلی منابع انسانی است که خود باعث تقویت تنش، رکود بهره وری سازمانی و عدم پاسخگویی به مردم و عدم مسئولیت پذیری را دامن میزند. کمترین بحران سازمانی و رضایتمندی مطلوب ارکان سازمانی و پرداخت حقوق و اضافه کاری ها از ماحصل نتیجه مدیریت ایشان است. هر چند در برخی موارد و نیز برخی سازمانهای تابعه شهرداری برخی از همان مدیران نالایق و معاونین بی مبالات موجب شده بوند برخی افراد بدون هر گونه فعالیت و نتایج ثمر بخش برای سازمان حقوق و اضافه کاری های نادرست و ناحق میگرفتند و این خود در برخی موارد متوجه شخص اول سازمان که همانا شهردار می باشد، بود و بارها نسبت به این وضعیت با صدای بلند و حتی پرخاشگری شخصا به اتفاق یکی دو نفر از همکارانمان تذکر می دادیم. پرخاش و عدم رواداری با برخی همکاران و شخص شهردار وقت بابت امثال همین موارد مطروحه و صراحتی که امروزه برخی دشمنان این حقیر؛ آنرا به «خود فروختگی» اینجانب نسبت میدهند (درکانال مجعول تلگرامی «آتش به اختیار») باعث شده بود اینک در تحقیق و تفحصی در یک سازمان در دوره مدیریت قبل موارد نامطلوبی از سوء مدیریت شناسایی شود. لازم به ذکر اینکه همین اسنادی که این گروه های معاند و کانال مجعول و سایتهایی که در برخی موارد همراه مردم و عدالت محوری بوده اند با آن مانور میدهید محصول طرح و تحقیق و تفحص شخص اینجانب به اتفاق سه تن از همکاران شورای دوره پنجم بوده است که باعث کشف برخی موارد گردیده بود. و الا این گروه ها و کانالهایی که داد دلسوزی مردم شاهین شهر و تباه شدن بیت المالشان به عرش می رود؛ در آن سالهای تنهایی و مقاومت و بعضا جنگ ما کجا بودند؟ کجا بودند مدعیانی چون شما که اینک بجای عدالت خواهی و نشان دادن علت پرخاش بنده و دفاع از یقه پاره کردنهای من و یکی دو نفر از دوستانم در دوره قبل که به انحای مختلف در اقلیت قرار گرفته بودیم، ما را محکوم به تندخویی میکنید؟
نکته ای را در همین مجال بگویم: در کانال مجعول «آتش به اختیار» بنده را فردی پرخاشگر با برخی همکاران قبلی دانسته و بر این اساس من را عنصری «خودفروخته» به زعم ایشان (که البته در آینده اثبات خواهم کرد که پشت این کانال چه عناصر خودفروخته ای بوده و رفتارشان را برای مردم شهر برملا خواهم ساخت؛ قلمداد کرده اند و برخی گروه ها با پوشش دادن آن مقاله وقاحت بار بر آن دامن زدند. .... بله .....اینجانب حسین ابراهیمی ناغانی افتخار میکنم که منطبق با قسمی که در تقبل وکالت مردم در عضویت شورا خورده ام؛ با عضو شورای شهری که همکارم بوده و در سازمانی که ایشان عضو شورای سازمانش بوده و تکالیف نظارتی داشته و اینک محکوم به فساد مالی و تباه کردن بیت المال میگردد؛ سر دشمنی و عناد داشته باشم. چرا که کارش را درست انجام نداده و چهار سال یعنی چهار نفر در آن سازمان هیچگونه تعهدی را بجای نیاورده اند. بنده افتخار میکنم که امروز به من میگویند آقای حسین ابراهیمی ناغانی با برخی از همکارانش سر دعوا و پرخاش داشته است. بله من با همکاری که در سازمانی چند میلیارد خاک ملکی نامرغوب برای فضای سبز میخرد و همکار من عضو شورای سازمانش بوده و تکلیف نظارتی اش را درست بجای نیاورده سر دشمنی و عناد دارم. به این پرخاشگری ام نیز افتخار میکنم. در این دوره نیز با رعایت اخلاق حرفه ای و متانت ایسته مردم فهیم شاهین شهر نیز با کسانی که در قبال حقوق مردم کوتاهی بکنند نیز سر دشمنی خواهم داشت.
و اما در خصوص مطلب اصلی این مقاله.....یعنی علت رای موافق اینجانب به پاداش شهردار وقت......
با جمیع همه این ضغف و قوتها که البته باید بگویم همیشه بوده و هست و نیز اینکه مراجع ذی صلاح نظارتی نیز بر آن اشکالی وارد ندانسته اند؛ در دوره ای که بودجه 147 میلیاردی آن کاملا محقق میگردد و کارهای عمرانی نسبت به تعادل بودجه آن 60 عمرانی به 40 جاری میگردد و مستند به سایر موارد مطروحه در سطور بالا؛ اعلام میدارم رای موافق اینجانب به دو فقره پاداش جناب آقای امیری شهردار سابق شهرداری کاملا منطقی و منطبق با اصل عدالت و نظام و تئوری های مدیریتی بوده است و از آن دفاع میکنم.
حسین ابراهیمی ناغانی
26/11/1396
ضمن تشکر از جوابیه دکتر ابراهیمی که برای این سایت ارسال گردید باید در چند مورد مطالبی را خدمت ایشان عرض کنیم .
آقای دکتر بارها گفته ایم و مجددا عرض میکنیم قبول مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی با مسئولیت در فلان نظام غربی متفاوت است .
طبق صحبتهای امیرالمومنین در نهج البلاغه و رهنمودهای مکرر امام خمینی و رهبر انقلاب ، یک مسئول تراز حکومت اسلامی نمی تواند مانند یک مسئول سایر کشورها باشد بلکه کسی که قبول مسئولیت در نظام اسلامی میکند باید مانند پائینترین اقشار جامعه زندگی کند . ( حضرت علی علیه السلام : إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى فَرَضَ عَلَى أَئِمَّةِ الْعَدْلِ أَنْ يُقَدِّرُوا أَنْفُسَهُمْ بِضَعَفَةِ النَّاسِ كَيْلَا يَتَبَيَّغَ بِالْفَقِيرِ فَقْرُهُ (نهج البلاغه خطبهی 209، ص 325)
خداوند بر مسئولین حکومت اسلامی واجب شمرده كه بر خود سخت گیرند و همچون طبقه ضعیف مردم باشند،تا ندارى فقیراو را هیجان نیاورد كه سر از فرمان خداوند برتابد
آقای ابراهیمی همانطور که رهبر انقلاب چند روز پیش فرمودند ما انقلاب کردیم که فقط نام نظام عوض شود و مسئولین ما مانند همان زمان شاه حقوق بگیرند و پاداش بگیرند ؟! میشه بفرمائید این مدیران مطلوب شما با مدیران نظام شاهنشاه چه فرقی دارند ؟! آنها چه گرفتند که اینها نگرفتند ؟! ما از این مدیران نمیخواهیم اسلامی باشند حداقل همان غربی باشند به خدا در بلاد کفر هم این کارها را نمی کنند !!!
مگر قرار بوده شهردار برای چه کاری به شاهین شهر بیایید؟ مگر نه اینکه برای شهرداری شاهین شهر ؟ و مگر نه اینکه وظایف شهردار نیز مشخص است؟ و مگر حقوق و مزایا و پاداش ایشان مشخص نیست؟ آیا شما نمی دانید در آخر هر سال پاداش عمرانی شهردار بر اساس بودجه شهرداری و بر اساس کارهای عمرانی انجام شده که در بودجه شهرداری پیش بینی میشود و توسط معاون امور عمرانی استانداری مورد بررسی قرار میگیرد وبعد از ابلاغ استاندار به حساب ایشان واریزمیشود؟ پس دیگر این پاداش مازاد چه توجیهی دارد که شما در مقام دفاع از ان بر آمده اید.البته به این پاداش مصوب شورا و آن پاداش قانونی نیز مبلغ ماهیانه 2 میلیون تومان که بصورت ماهیانه از محل بودجه شورا پرداخت میکردید و حسابرس استانداری به آن ایراد قانونی گرفته است و همچنین پاداش اقتتاح هر پروژه را نیز باید اضافه کرد.در این زمینه ها چه دفاعی دارید؟
در قسمتی از نامه اشاره کرده اید به اتفاق اقای مسعودی در خصوص تعدیل 70 نیرو سفارشی و غیر بومی نامه نگاری کردید. درست است ، نامه برای انتشار در اختیار این سایت نیز قرار گرفت و منتشر نیز شد ولی در این خصوص نیز حرف فراوان است.
اولا: در ان زمان که اقای ذاکر که منتخب همان شورای دوره چهارم بود در هنگام پخش سهمیه همه اعضای شورا شریک میشوید وحتی بیشتراز سهمیه غیر قانونی اختصاص یافته به اعضا شورا به شهرداری نیرو وارد میکنید .اگر بخواهید در این باب مجددا توضیحی بدهید آماده گی انتشار نیروهای که توسط اعضای شورا سفارش و به کارگیری شده اند هستیم. مثل دایی و عموو...سفارش و به کارگیری شده اند بیش از 50 سال سن دارند.
دوما: نفس کار شورای گذشته هم از نظر شرعی و هم قانونی ایراد دارد و خلاف محرز قانون است.به استناد کدام مجوز قانونی و آن هم بعد از چند ماه ورود به شورای دوره چهارم نیرو جذب کردید؟ و تنها سهمیه شورا از این محل 110 نفر شد و راه را برای ورود بی ضابطه و قانون نیرو باز کردید وبعد از شما سیل نیرو از نیروهای سفارشی استانداری و فرمانداری و... راه افتاد و شهرداران محترم نیز در این خصوص الحق کوتاهی نکردند و چه در زمان آقای ذاکر و چه در زمان آقای امیری تعداد بیشماری از بستگان خود را به شهرداری تحمیل نمودند.
چرا تحت عنوان رفتگر و جارو زن نیروهای لیسانس و فوق لیسانس به کارگیری شد؟!
در خصوص بدهی شهرداری مبالغی را اعلام کرده اید. بدهی 80 میلیارد تومانی به بنیاد را از کجا آورده اید؟خوب است بدانید به دلیل اینکه مالک عمده زمینها در شاهین شهربنیاد مستضعفان است بعد از انقلاب اسلامی شهرداری با بنیاد مراودات مالی و املاکی فراوانی داشته و دارد که در زمان شهرداران و دوره های مختلف شوراهای اسلامی شهر قسمتی از آنها حل و فصل میگردیده است .ودر دوره شورای چهارم و با توجه به پیگیرهای نماینده محترم مجلس جناب آقای حاجی و نگاه خوب و مثبت آقای سعیدی کیا بعنوان ریاست جدید کل بنیاد جانبازان و مستعضفان کشور قسمت عمده ای از این مسائل و مشکلات حل شده است.هر چند جای نگرانی هست زیرا شهرداری بعد از آن توافق به قسمت عمده ای از تعهدات خود عمل نکرده است.
و یا در خصوص 43 میلیارد بدهی به ستاد اجرایی حضرت امام(ره)با توجه به پیگیری ستاد مذکور از طریق مراجعه به مراجع قضایی جهت رفع تصرف شهرداری،شهردار و مدیریت شهری به تکلیف قانونی خود به مانند سایر شهرداران و مدیران قبلی عمل نموده اند و آن هم نه بصورت ریالی مورد اشاره شما بلکه در قالب تغییر کاربری قسمتی از ملک، جالب است بدانید فقط توافق در آن زمان انجام شده و متاسفانه اقدامات و پیگیری بعدی آن به مدیریت جدید منتقل شده و هنوز هم مجوزات آن صادر نشده که ظاهرا شما از ان بی اطلاعید و فقط انرا منتسب به دوره چهارم و اقای امیری میدانید.
البته در این باب سخن بسیار بسیار فراوان است که در فرصت مناسب به ان پرداخته خواهد شد.و در اینجا فقط به قسمت کوچکی از ان اشاره میکنیم.
مثلا در خصوص توافق با اقای شاه رجبیان که 9 میلیارد تومان بصورت نقدی در اسفند ماه سال 94 اخذ شد و جزء افتخارات مالی و درامدی اقای امیری ثبت مینماید و تمام پول اخذ شده را بابت حقوق و مزایای پرسنل محترم هزینه شده چه توضیحی وجود دارد؟ چرا بعد از گذشت دو سال در همان دوره مدیریت اقای امیری توافق انجام شده جمع بندی نشد و فقط دردسرهای ان برای مدیریت جدید مانده است؟
در خصوص توافقات و سرمایه گذاری انجام شده با سیتی سنترهای فدک،میلاد،خ طلقانی و... چه میگوئید که هنوز بعد از سالها توافق و افتتاح و برداشت های سیاسی از آن ، نمی توان گره کور قرارداد ترکمن چای آنرا باز کرد.چرا شفاف نمیگوید سهم شهرداری از محل این سرمایه گذاری ها چقدر است؟ و بعلت عدم انعقاد یک قرار داد شفاف و حقوقی مناسب سهم شهرداری و بیت المال در هاله ای از ابهام است. و جالب است شما دم از 1400 میلیارد تومان سرمایه گذاری میزنید. که البته باید بگوئید برداشت شهرداری از محل سرمایه گذاری ها فوق تاکنون چقدر بوده است؟
نوشته اید پروژه های مشارکتی تا اخر سال 96 بالغ بر 50 میلیارد تومان برای شهرداری درامد زایی دارد لطفا برای خوانندگان این سطور و مردم شهر ثابت نمائید تا انشاا... شک و شبهه ایجاد نشود .
در قسمتی از جوابیه خود از ارزش افزوده طرح سی هکتاری و... بالغ بر 1400 میلیارد تومان اشاره کردید ، کاش میگفتید که این زمین کجا بوده و زمان چه کسی و چه دوره ای خریداری شده است؟ بهتر است بدانید این زمین 50 هکتاری و به مبلغ حدودا 7 میلیارد تومان در سال 82 خریداری شده و شما انرا تماما به نام اقای امیری مصادره کردید.فقط قیمت و ارزش این زمین را در حال حاضر محاسبه کنید بد نیست. و البته اقدامی که در زمان تصدی اقای امیری به روی ان انجام شده است احداث یک کمپینگ به مبلغ حدودی ده میلیارد تومان است که قضاوت انرا نیز به عهده مردم میگذاریم،البته اخذ مجوز کمیسیون ماده 5 نیزبابت کاربری جهت سرمایه گذاری در زمان ایشان اتفاق افتاده است
نوشته اید در زمان مدیریت اقای امیری بیش از سیصد پروژه ارزشمند و شاخص در شهر تکمیل و بهره برداری شده است. لطفا فقط به ده مورد از این پروژه های شاخص و ارزشمند اشاره نمائید تا قضاوت این بخش به مردم واگذار شود امیدوارم منظور از پروژه ها پل پنج میلیاردی سه راه عطار نباشد !
اشاره نموده اید تنها چند پروژه و تنها تعداد محدودی از انها کمتر از دو تا سه درصد انهم در بخش تجهیزات تکمیل نشده بود. البته منظورتان از پروژه ای شاخص انشاا... فرهنگسرای خانواده واقع در عطار نیست.چون نه شاخص است و نه دو سه درصد از کارش مانده است. قطعا بدهی 5/1 میلیارد تومانی به پیمانکار ان و هزینه تکمیل حداقل 1 میلیارد تومانی سالن اجتماعات ان از نظر شما دو سه درصد است.
عنوان کرده اید که با اخذ وام 30 میلیارد تومانی(که اشاره کرده اید با اخذ ان مخالف بوده اید) و صد البته میدانید باز پرداخت ان از مردادماه به مبلغ بیش از ماهی 850 میلیون تومان شروع شده و باید بالغ بر 45 میلیارد تومان باز پرداخت شود رونق به بخش عمرانی داده شده و از رکود و ورشکستگی شهرداری شاهین شهر بر عکس شهرداریهای دیگر استان و کشور جلوگیری شده است. بله درست میگوئید با اخذ این وام 30 میلیارد تومانی و واریز مبلغ 40 میلیاردی دقیقه نود مورخ (29/12/95) امورمالیاتی بابت بدهی سنوات قبل از بابت ارزش افزوده و الایندگی باید هم اقای امیری را مرد بحران نامید. فقط نمیدانیم چرا این مردان بحران فقط در شاهین شهر مرد بحران و مدیرنمونه اخذ درامد میشوند و در شهرهای دیگر مثل فولادشهر نظری صد در صد مخالف این نظریه شما را دارند و ایشان را عامل ورشکستگی شهرداری فولاد شهر میدانند.
اقای دکتر ابراهیمی یادتان نرفته که حقوق و مزایای عقب افتاده پرسنل و پیمانکاران در سال 95 را پس از واریز 40 میلیارد تومان در تاریخ اشاره شده بصورت شبانه روزی تا اول فروردین سال 96 انجام داده و چک صادر میشد.
نوشته اید در زمان تحویل شهرداری در زمان اقای امیری به شهردار و مدیریت جدید 3 میلیارد بدهی بوده است .شما فقط به استناد حرف های اقای امیری در روز تودیع ایشان این مبلغ را عنوان مینماید. اگر بدهی شهرداری را طبق تراز مالی شهرداری استعلام میکردید متوجه میشدید که بدهی شهرداری از محل تعهدات و دیون سالهای قبل حدودا 40 میلیارد تومان است. و حدودا 40 میلیارد تومان دیگر نیز بابت پروژهای سالجاری که اکثر انها افتتاح شده و فقط هزینه های ان به دوش مدیریت جدید افتاده (فرهنگ سرای خانواده،فرهنگ سرای دانش و خلاقیت،پارک سوار طالقانی،روکش اسفالت معابرو....) اضافه و اشاره کرد.
جناب اقای دکتر ابراهیمی عضو محترم شورا اسلامی شهر شاهین شهر بدهی شهرداری 3 میلیارد تومان نیست، با احتساب وام اخذ شده و سود ان که حدودا 45 میلیارد تومان است. بدهی شهرداری حدودا 125 میلیارد تومان است
در خصوص امنیت شغلی پرسنل در زمان اقای امیری صحبت کرده اید. منظورتان کدام پرسنل است؟همان پرسنلی که اتوبوسی نه، قطاروار به شهرداری و سازمانها و شرکت های وابسته وارد کرده اید صحبت میکند یا پرسنل رسمی و قانونی شهرداری؟ اگر منظورتان نیروهای قطاریست، شما چرا ناراحت و نگرانید؟ مگر شهرداری قانون و ضوابط به کارگیری و استخدامی ندارد ؟ شما طبق قانون از دخالت در امور اجرایی شهرداری و سازمانهای تابعه منع شده اید.
و صد البته اقای امیری هم باید از این قطار دفاع میکرد چون بستگان و خویشان ایشان اعم از خواهر زاده و برادر زاده و دایی و... سوار بر این قطار از شهرهای دیگر به این شهرداری و مردم ان تحمیل شده اند. مگر چارت جدید شهرداری و سازمانهای ان توسط سازمان شهرداریها و دهیارهیای کشور به شهرداری ابلاغ نشده است؟ چرا به ان عمل نمیکند؟ که جلوی هر حرف و حدیثی را بگیرید .
آقای ابراهیمی در مجموع قبول داریم که شما در زمان شهردار سابق مانند برخی از اعضای شورای سابق نبودید که چشم خود را بر آن فجایع بی سابقه ببندید ولی انتظار این نامه و دفاع ناشایست شما از شهردار سابق را نداشتیم !
در این زمینه مطلب بسیار است ...