
رهبر انقلاب بارها در دیدارهای خود با رئیس و مسئولان قوه قضائیه به دستگاه قضا توصیه نمودند که مردم باید لمس کنند که قوه قضائیه ملجأ و پناهگاه آنهاست.
حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با مسئولان قضائی در سال 87 فرمودند : اگر ما تدابیری اندیشیدیم، زحمتی کشیدیم، لیکن دیدیم این حالت ملجأ و پناه بودن در ذهنیت عمومی جامعهی ما به وجود نیامد، باید بدانیم یک جای کار عیب دارد، آن را باید بگردیم پیداکنیم، مشکل را برطرف کنیم.
رهبر انقلاب در سال 84 به مسئولان قوه قضائیه فرمودند : یک بار من در یکی از دیدارهای گذشته به شما برادران و خواهرانی که تشریف داشتید، عرض کردم که باید جوری بشود که هر مظلومی، هر صاحب حقی، هر کسی که معتقد است حق او تضییع شده، به مجرد این که مورد ستم قرار گرفت، در دل خود بگوید که من حالا به دستگاه قضایی مراجعه میکنم و حق خودم را خواهم گرفت؛ این اطمینان باید در دل انسانها و افراد جامعه موج بزند .
همانطور که دیدید رهبری از دستگاه قضا خواستند که اگر مظلومی حقی از او ضایع شد ملجأ و پناهگاه خود را دستگاه قضا ببیند و در دل بگوید حالا من به دستگاه قضایی مراجعه میکنم و حق خود را میگیرم ولی متاسفانه در شاهین شهر چند سالی است شهرداری از پرداخت حق و حقوق عده ای کارگر و راننده و اقشار مردم خودداری مینماید .
شهرداری شاهین شهر ملزم به پرداخت دیون تعداد زیادی از شاکیان شرکت شاهین کاران است ولی چندین سال است که از پرداخت بدهی خود استنکاف میکند و با بهانه هایی مثل نبود بودجه از پرداخت خودداری مینماید .
خوب الان ملجأ و پناهگاه این افراد چه کسی باید باشد ؟! چه کسی باید از یک دستگاه صاحب قدرت و ثروت مثل شهرداری حقوق مظلومان را باز پس گیرد ؟!
آیا اگر به جای شهرداری یک شخص عادی جامعه بود ، دستگاه قضا چندین سال مماشات میکرد ؟!
الان برخی افراد که شاکی مدیران سابق شرکت شاهینکاران هستند ، چندین سال است پرونده آنها دچار اطاله دادرسی است ، جالب اینجاست که برخی از این مدیران در شورای شهر مسئولیت دارند و و از ابتدای مسئولیت در شورای شهر درگیر این پرونده ها بودند ، اکنون سال آخر شورای شهر است و هنوز احکام آنها صادر نشده !!! خوب اگر احکام این پرونده صادر میشد چه بسا موجب خروج برخی از شورای شهر میشد یا اینکه تبرئه میشد ، ولی این اطاله دادرسی در پرونده های برخی مسئولین این ذهنیت را در جامعه ایجاد میکند که دستگاه قضا در حال مماشات با اصحاب قدرت و ثروت است ! گرچه محتملا اینچنین هم نیست و ولی من باب روایت إجتنبوا من مواضع التهم دستگاه قضا باید خود را از معرض تهمت خارج کند و اتفاقا با چنین پرونده هایی باقاطعیت و سرعت برخورد کند .
از رئیس دادگستری در شاهین شهر توقع داریم با سرعت و قاطعیت حقوق کارگران و طلبکاران را از شهرداری مطالبه نماید و حتی در صورت لزوم حسابهای شهرداری را مسدود نموده و مطالبات کارگران را در أسرع وقت پرداخت نماید . منتظر اقدام قاطعانه رئیس دادگستری شاهین شهر هستیم .
برای دیدن احکام دادگاه و مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید
ماده ۹ـ اشخاص حقيقي يا حقوقي حق ندارند در برابر اجراي امر به معروف و نهي از منكر مانع ايجاد كنند. ايجاد هر نوع مانع و مزاحمت كه به موجب قانون جرم شناخته شده است؛ علاوه بر مجازات مقرر، موجب محكوميت به حبس تعزيري يا جزاي نقدي درجه هفت ميگردد. در مورد اشخاص حقوقي، افرادي كه با سوء استفاده از قدرت يا اختيارات قانوني و اداري از طريق تهديد، اخطار، توبيخ، كسر حقوق يا مزايا، انفصال موقت يا دائم، تغييرمحل خدمت، تنزل مقام، لغو مجوز فعاليت، محروميت از ساير حقوق و امتيازات، مانع اقامه امر به معروف و نهي از منكر شوند؛ علاوه بر محكوميت اداري به موجب قانون رسيدگي به تخلفات اداري، حسب مورد به مجازات بند (پ) ماده (۲۰) قانون مجازات اسلامي محكوم ميشوند.
مردم از حق دعوت به خير، نصيحت، ارشاد در مورد عملكرد دولت برخوردارند و در چهارچوب شرع و قوانين ميتوانند نسبت به مقامات، مسؤولان، مديران و كاركنان تمامي اجزاي حاكميت و قواي سهگانه اعم از وزارتخانهها، سازمانها، مؤسسات، شركتهاي دولتي، مؤسسات و نهادهاي عمومي غيردولتي، نهادهاي انقلاب اسلامي، نيروهاي مسلح و كليه دستگاههايي كه شمول قوانين و مقررات عمومي نسبت به آنها مستلزم ذكر يا تصريح نام است، امر به معروف و نهي از منكر كنند.
ماده ۴ـ مراتب امر به معروف و نهي از منكر، قلبي، زباني، نوشتاري و عملي است كه مراتب زباني و نوشتاري آن وظيفه آحاد مردم و دولت است و مرتبه عملي آن در موارد و حدودي كه قوانين مقرر كرده تنها وظيفه دولت است.
زمین های شهرداری را میفروشند تا حقوق کارمند را پرداخت کنند
اینجا هم پول کارگر را نمی دهند با پولش میروند مسئولیت میگیرند